difficultTja :) Blev ju som sagt ingen konsert för mig, och nu vet jag att det var lika bra att det inte blev så. Orkar inte bli som förut. Har bestämt mig nu, men vem säger att det inte kan ändras, men jag lyssnar inte på The Ark, punktslut.
Jag tycker fortfarande att Ola har varit helcool, liksom alltid varit sig själv. Det är verkligen häfitgt att enda liten man kan få en hel publik att sväva på rosa moln, och skrika som aldrig förr. Och Martin Axén, sötare och goare kille får man leta efter, ett bra exempel på att rockkillar inte behöver vara hårda. Sen Jepson, han har världens skönaste min på scenen, det är som om om ordet rock svävar runt honom, och nu har han blivit familjefar, hinner han fortfarande med The Ark samtidigt så är det ju kanon. Sylvester Schlegel, trummis i The Ark och sångare i The guild, han är störtcool, särskilt i gamla videor med dom, han verkar verkligen veta vad han tycker, och han står stadigt på jorden. "Leari" Lars Ljungberg, med hans skumma blick förstår jag att många blir rädda, men även han verkar vara en riktigt snäll och trevlig kille. Och så är det Jens Andersson kvar, den äldsta i bandet, står där bakok keyboarden med sina coola glasögon! Ett band, av några av sveriges skönaste grabbar, kan det bli bättre? Det vet jag faktiskt inte, men det här är verkligen bra! Så som detta band i form av The Ark når ut till folks hjärtan, vuxna som barn, det är verkligen speciellt. En förmåga inte många har. Deras sätt att charma, och deras fantastiskt spekalulära utstrålning, det är något inte många har, så dom få som har det borde ta tillvara på den, och jag tror att The Ark har hittat ett bra sätt att göra det på. 
Men det är också rätt konstigt att ett band som The Ark, som nog egentligen bara vill sprida glädje, har gjort så många ledsna och besvikna. Så många fans som har trott på dom, och helt plötsligt känt att allt bara var en stor lögn. Att mycket man läser om dom, är sådant man inte vill veta. Dom är trots allt bara ens idoler, som man kan dagdrömma om så mkt som man vill, men man måste ändå förstå och acceptera att allt det inte alls behöver bli sanning, och att det antagligen inte blir det. Man borde försöka stanna på idoldyrkarnivån, och inte känna behov av att veta privata saker om idolen. The Ark t.ex. Dom är människor precis som du och jag. Dom är inga änglar bara för att Ola råkar ha änglavingar på scen, eller att dom verkar helt underbara. Dom gör också misstag, ibland stora, ibland mindre, Dom är precis som alla andra, bara det att många känner till dom. Så tänk dig själv, om du är känd. Skulle du då tycka att det är jätteroligt att fansen kommer hem till din lägenhet? Eller ringer dig? Eller säger att du har ljugit, när du inte ens har pratat med dom. Jag tror att du tycker precis som jag tror att The Ark gänget tycker, Det räcker med att man får se fansens glädje när man står på scen, att man skriver ett par autografer till fans på stan och att man får ställa upp på ett par fotografier. Sen vill man ju ha sitt privatliv för sig själv. Tänk igenom allt som står här, och jag hoppas att det ger dig, som är besatt av The Ark, en tankeställare. Om inte, tror jag att du behöver annat att tänka på. Du är isåfall helt enkelt för besatt, och för ditt eget bästa, va inte det. 
The Ark betyder fortfarande mycket för mig, dom har liksom varit mina första och enda stora idoler. Dom ger mig mycket inspiration, t.ex. i att man ska vara sig själv. När jag tänker tillbaka till konserten, och till alla andra minnen med The Ark kan jag bli helt, ja jag vet inte riktigt vad men glad kan man säga. Men deras musik är inte vad jag lyssnar på längre. Men någon gång kanske jag gör det. Tack till The Ark <3 för att ni är dom ni är, och att ni når ut till människor på ett så speciellt sätt, och för att ni har fått mig att inse att man inte måste vara perfekt, och man behöver inte vara som alla andra. Nu har jag aldrig varit det men ändå. Ni är verkligen underbara.
Hoppas bara nu att någon i The Ark läser det här, för det skulle betyda så mycket för mig.

Och så det inte kommer några missförstånd: Det här är vad jag tycker och som jag ser på det, sanningen kan vara någon helt annan, men för mig är det här som står här till 99% rätt.

Jag fortsätter såklart skriva :) Kram.

Konsert känslaVideo 1 är filmad av mig :) Video två hittad på youtube, dt blev lite för mkt för mig idag när växjökonserten va, så jag va tvungen att bara kolla på några videor :)

no feelings anymore

image54

The Arks it takes a fool to remain sane va på radio idag, exakt klockan 10.10 , haha :) 
Den har, som ni säkert redan vet om ni har läst hela min blogg, varit min favoritlåt i 8 år.
Sen slutade jag ju för några veckor sen att lyssna på Arken och då är dt ju inte min favoritlåt längre såklart(:
Men iafl, varje gång jag har hört den har jag alltid börjat tänka så mycket, på allt liksom, att man ska vara sig själv t.ex. och allt som låten betyder och ja, precis allt! Idag är det för första gången någonsin som jag inte känner något alls, jag längtade inte ens tillbaka till konserten, ja ingenting alltså. Det var så konstigt, för just den låten har alltid fått mig att tänka. Det kanske är det att jag kanske har kommit över Arken nu, vet inte.
Och så var jag på HM idag, en av deras manliga modeller liknar verkligen Ola Salo, ungefär samma längd på håret och likadant skägg, konstigt! Blir som sagt ingen växjökonsert för mig, men det ska inte bli ngn depplördag för det :) Men om ngn som ska dit imorgon läser det här, spela in låten I just wanna (sing a song called), snälla! och lägg ut på youtube, och skriv adressen till just den låten till mig! (:
Vore ju roligt om det är en bra låt!
-slut på inlägg-
byebyeVäxjö:/

image53

Det blir ingen Växjö för mig :/ Iallafall inte om jag inte råkar ha värsta turen nu, och hittar biljetter så jag är framme i tid osv. Det verkar väldigt omöjligt. oo, jag som hade nästan sett fram emot en sista Ark-konsert, och få se Ola en gång till & fått höra I just wanna (sing a song called) :(
Om någon ska dit, kan inte du spela in just den låten och lägga ut på youtube? sen skriva till mig vad länken till just den filmen är (A)? Snälla?
Men det kanske är bra att det inte blir någon konsert, för då kommer jag inte bli hyper...
och så kommer jag inte ha flashbacks från konserten hela tiden, har ändå det från förra konserten :(
Men det irriterar mig att det inte blir något Växjö :(
Aja...
Nu ska jag vara positiv istället :)
Bye

...grattis OlaSalo

Grattis på namnsdagen Ola borde jag nog säga :) Och tre månaders sen han fyllde år!
Kollade på "kitty" eller ngt sånt, iafl på ettan idag, eller i morse. Två personer skulle klä på varandra kläder, dt va en tjej och en kille. Och tjejen ba: den här får han, den ser ut som Ola Salos jacka i melodifestivalen. Så klädstilen heter Salish! :P problemet är att den inte va ett dugg lik, eller dt va ngt rosa på jackan, dt måste hon tyckt såg ut som han fjädrar. aja

image52

Likheter till 99%

Tja :) Har ngn mer än jag tänkt på att Jepson liknar Pär Holmgren och Karlsson på taket :D?
Bild på det där nere, karlsson är han extremt likt, undrar om han var den som spelade karlsson, men bara inte har sagt dt :P När jag sökte på Jepson bild till min fina ihopsatta bildsak som kmr snart, så klickade jag på en bild som kom fram, och så kom en text med rykten om Ola upp, och jag blev irriterad, så som jag blev när jag fortfarande lyssnade på dom. Väldigt irriterande, för helt seriöst, så har jag släppt The Ark nästan helt. Men ändå bryr jag mig om vad som står där! Aja, ska försöka att inte bry mig nästa gång:S
Måste hitta biljetter till resan till Växjö nästa lördag, har bestämt att jag måste dit, men tänkte inte bli glad förrän det är helt säkert! :) För tänk om dt inte blir då? då har jag ju redan blivit inställd på att det SKA bli. :/
Nu ska jag lyssna på musik, bye :)

image51
Pär Holmgren, Mikael Jepson, Karlsson på taket! Lika eller hur? :)
Eller det var en dålig bild på Pär, han är mer lik egentligen. haha(:

§§§


Ola med skägg

image50

Undrar om Ola kommer ta bort skägget sen, efter Jesus Christ Superstar tiden :) ?
Inte för att jag egentligen bryr mig speciellt, men han passar bättre utan ju ;)
Om jag nu ser hnm i växjö dem 26, så skulle dt ju vara kul att se hnm utan, men ändå coolt med, för dt har jag inte sett förut ;) Aja, får se om jag ens kommer dit... flyget verkar ju inte precis vilja vad jag vill :/ Men annars kan jag ju GÅ till växjö :) På ngt sätt ska jag iaf komma dit!
Alla får gärna kolla min blogg lite oftare (A) för just nu är det knappt några besökare alls tkr jag :)
Och utan besökare är dt ingen idé att skriva, så kollakollakolla :)
kram

växjö?

Tänkte flyga till växjö... men nu finns dt typ inga turochretur biljetter dit på samma dag :/
jag ska dit hur som helst! Och så är dt med den saken.
Lyssna på BillyEd / The Shark, det är ett arenarockband &dom är bra! :) särskilt " Farewell Lucifer" :)
Gå in på
www.msn.com gå vidare på "images", sök på "BillyEd" , klicka på första bilden som är på fem killar, dt ser ut som om två av dom har student mössa, sen playar du där dt står lyssna. Dt finns bara "a picutre of you" där, men den är också helt ok! :)
Bye!

image44

image45

image48

image49

kanske :)


image41

image42

image43
Det börjar finnas en liiiten chans att jag kommer till Växjö den 26/4 (a) Hoppashoppashoppas!
Jag måste som sagt dit, och om jag då kommer dit blir jag överlycklig!
Asså, jag har ju slutat lyssna på The Ark, har inte lyssnat på dom på 9 dagar, dt är länge!
Men jag har sagt, ända sen jag slutade, att jag ska på en sista konsert med dom, och jag kanske börjar lyssna lite på dom ngn gång, och då blir dt ju fler konserter såklart! :)
Eller förresten, jag har faktiskt hört en låt med dom! För lyxfällan spelade " Trust is shareware" i slutet av programmet :) Coolt va?

Nu ska jag sluta skriva, men håll tummarna för mig så jag kommer till växjö och tengstrands festivalen eller vad den hette! :)


Lördag

image37
Bilder från konserten :)
image38
Haha, jag har 79 bilder från konserten, runt 75-76 av dom är på Ola, en på leari, en på Jens och en på Sylle och Jepson, vissa "Ola" bilder har dom andra hamnat med på, men ändå :)
image39


Helg, skönt! :) Har en "Flashbacks från The Ark konserten dag" idag, lite irriterande, men också kul :)
Kommer ihåg precis när dom kom in, introt till clamour for glamour spelades, sen kom Jepson, Martin, Sylvester, Leari och Jens in och började spela, Jepson gjorde sina roliga moves, sen började hela publiken skrika och Ola kom in! Alltså kommer verkligen aldrig glömma dt, och den underbara känslan när Ola kom in och ägde scenen (A) Och när absolutely no decorum kom, jag ÄLSKAR när ola sjunger
"Tell me a joke and make me smile
Play me the part, be the star for a while And absolutely no decorum whatsoever, baby"
  helt otroligt magiskt, vet inte varför men just den meningen han jag fastnat totalt för :) Calleth you Cometh I kommer jag också ihåg hur bra som helst, när hela publiken sjunger "aaa" Och låten tog liksom aldrig slut, låten är 3,56 min egentligen men den va säkert 8 min på konserten § Olas mellansnack var ju nästan dt bästa av allt, när han pratade om att bygga broar mellan allas hjärtan i publiken, och att verkligen vara sig själv är en daglig och ständig kamp. Och när "The worrying kind" förresten va också en av dom bästa låtarna, eftersom dt va i melodifestivalen jag verkligen upptäckte hur bra The Ark var :) Men "it takes a fool to remain sane" har alltid varit min favoritlåt, men jag visste inte att dt va The Ark som hade gjort den :) Jag blev överlycklig när jag fick reda på dt (a)

Väldigt långt inlägg idag igen, men dt finns så mkt att säga ju :)


Puss & Kram §

.

                        
  image36

Tja :) Alltså otroligt, för tre-fyra dagar sen var besöksaken här runt 50 pers per dag, nu är det TVÅ per dag, börja läsa mer ! (A) Okej, jag kanske inte skriver varje dag, men nästan.

Mitt nya uttryck: Om dt är ngt du vill ha ska du bara ta för dig, annars kommer du aldrig få dt!
Alltså inte saker i huvudsak, utan liksom om du vill bli ngt! Så tänker jag iafl :)

Helg, skönt! Hoppas dt blir mkt att ta dt lugnt och lyssna på musik :) Börjar gilla låtarna jag pratade om mer och mer, vissa tkr jag tillochmed är riktigt bra nu! :) Dt är ju jättebra!
Nu ska jag inte skriva så mkt mer nu, kramkram §

ingen bra rubrik...

image34
Hejsan :) Jag vet, jag har inte skrivit på länge...!
Saknar The Ark lite, men inte alls så mkt som jag trodde att jag skulle göra, och inte så mkt som jag gjorde första dagen :)

Vill också säga en sak, tro inte för mkt på era idoler, alla gör fel, dom också.
Kanske inte är så roligt alltid att vara Ola Salo. Tänk dig själv, du råkar göra ngt fel och media får reda på dt, då vet iafl hela Sverige det inom ett dygn, nästan.

Min mobil känns lite tom utan alla Ark låtar men nu har jag låtar med:
 
James Blunt
Man fred mann
Nordman
The Clash
The Poodles
Queen
Ronan Keating
Björn Gustafsson
:)

Har också kvar några gamla favoritlåtar med The Ark, fast jag lyssnar inte på dom, dt är iafl:
Kolla Kolla
The Glad Yeah
&
2000 lightyears of darkness.

Kram :)

image35


,

It's amazing how you can speak right to my heart, without saying a word, you can light up the dark, try as I may, I could never explain, what I hear when you don't say a thing. The smile on your face let me know that I need you,
The truth in your eyes saying i'll never leave you


Lyssnar inte på dom längre men....

dom betyder mer än vad ngn kan förstå <3


image25image26
image27
Jahapp

image22

Jag är den som ...
Säger att jag är mig själv, fast inte alltid är det

Tycker att jag Inte alltid har rätt, men aldrig fel

Blir irriterad på personer och säger att jag har en anledning, fast jag egentligen inte har det

Är känslig, men aldrig visar det

Säger att jag inte blir påverkad av andra, men blir det ibland

Irriterar mig på mig själv, men aldrig gör nåt åt det

Har fördomar, men aldrig försöker ändra på dem

Får mig själv att tex. inte lyssna på en viss musik, bara för att jag har bestämt mig för att inte göra det

Älskade The Ark obeskrivligt mycket bara för tre månader sen, och som nu inte lyssnar på dom längre pga en

anledning som jag knappt kan få mig själv att förstå.

Shit va mkt dåligt jag kommer på  :/

Men va fan... ingen är perfekt!

...


image20

Hej! Nästan alla klagar nu, på att jag har slutat lyssna på The Ark. Jätte roligt alltså.
Tillochmed dom som ALLTID har klagat på att jag har lyssnat på dom klagar. Kan ni ge er?
Eller iafl bestämma er, ena sekunden tkr ni att jag är konstig för att jag lyssnar på dom, nästa sekund säger dom att jag är dum i huvet för att jag har slutat lyssna på dom. Och så säger ni att jag är onormal för jag inte lyssnar på dom, men vem fan vill vara normal? Inte jag iafl
Nu påminner ALLA låtar jag lyssnar på mig om The Ark.  En låt: You never see me again, i starting crying of you, den höll jag ju fan på att börja gråta av, kom på att om jag slutar lyssna på The Ark kommer jag aldrig mer se en konsert med dom, aldrig mer få ha känslan av att dom står på scenen :'( Gråter nästan bara av att skriva dt.

Och okej, jag förstår alla er som klagar och är sura på mig för att jag slutar lyssna på dom, men lyssna:
För bara typ tre månader sen var dt en tjej i The Arks gästbok som skrev att hon slutar lyssna på dom. Jag blev typ jätte arg och sa att hon va helt dum i huvet, inget äkta fan, och hur mkt sånt som helst.
Nu ett par månader efter börjar jag förstå, hon slutade lyssna på dom för att hon började gilla ett annat band, och inte tyckte att hon kunde gilla två. Jag slutar lyssna på dom för att dt inte känns bra när jag ser en video med dom, ser bilder av dom, läser om dom eller hör deras musik. Jag vet inte, kanske är dt ngt annat jag har problem med, dt kanske bara är så att dt blir The Ark som jag tar bort, egentligen kanske jag är irriterad eller blir typ helt nere av ngt annat, jag vet verkligen inte. Men om dt är The Ark kmr jag märka dt snart, är dt inte dom så kommer jag antaligen börja lyssna på dom igen. Men dt får inte bli på samma sätt igen, tänker inte bli överbesatt igen. Alltså första året jag gillade The Ark så var nästan ALLT bra. Dt ända dåliga var att om jag läste nåt om dom som jag inte tyckte skulle få vara sant så inbillade jag mig själv att dt inte var sant, och då var dt inte sant längre, inte för mig alltså. Men sen efter ett år så fanns dt ingen konsert att se fram emot, inget skivsläpp att se fram emot, inget signering INGENTING. Så nu är dt så här, nästan alla klagar på mig, allt jag hör eller ser påminner mig om The Ark, varenda låt jag lyssnar på får mig att längta tillbaka till The Ark, varenda bild jag råkar ha på datan eller på väggar påminner mig såklart, alltså ALLTALLTALLT har med The Ark att göra! Nu ska jag iafl sluta skriva här och försöka hitta lite annan bra musik, har hittat 4 låtar som jag tkr är ok, men ofta jag ska ha bara 4 låtar att lyssna på, knappast.
KRAM


Ojj,

                        
image17

Snälla!!! Nu har The Ark blivit min drog igen, alltså seriöst. Orkar inte med det längre. Få mig att fatta att det inte är bra, jag tänkte att om jag slutar lyssna på dom helt tvärt, bara sluta. Det skulle hjälpa. Jag vill liksom inte sitta och leta efter saker om dom på nätet, och bry mig om allt osannt skvaller som jag läser om dom. Det är inte bra, liksom jag tror inte att dt går att förstå för ngn som inte har varit helt INNE i The Ark kan förstå hur man blir, dt är omöjligt. Och lika omöjligt att förklara.
Nu ska jag lyssna på New Pollution, sen ska jag ta en paus från The Ark så länge jag kan, även om dt inte går mer än i ett par timmar, dt spelar ingen roll.
Kommer säkert skriva här iafl, och skriver när jag börjar lyssna på dom igen.
Så byebye The Ark. <3

RSS 2.0