Oh no!

image13

Tjabadoo :) Mga säger att Jesus Christ Superstar biljetterna nästan är slut ?! dt får dom inte vara :'| Jag måste se den rockmusikalen ju! Och tänkte inte precis beställa biljetter nu. okok, jag vet att dom är slut till premiären, dt va dom ju typ timmen efter dom släpptes, men ALLA andra biljetter kan ju inte va utsålda. Dt får dom inte vara och så är dt med den saken ;)
Förresten, läste för några månader sen i The Arks gästbok, det var ngn som skrev något liknande:
Alla ni som är helt galna och kära i Ola Salo eller ngn annan i The Ark, fattar ni inte att ni aldrig kmr få hnm?

Alltså va fan, ska hon krossa nästan alla fansens drömmar eller? Om inte The Ark hade vågat drömma så hade dom aldrig varit dom dom är idag, då hade dom gett upp den där sommarkvällen när dom nästan gjorde dt, men Martin Axén uppmuntrade dom till att fortsätta, och dt gjorde dom. Tänk om dom bara hade lagt ner bandet?
Tänk alla oss som aldrig hade fått se dom live, eller blivit glada av deras musik, eller söka efter bilder överallt på internet!

Vad jag egentligen försöker säga är, sluta aldrig drömma, för alla dina drömmar kan gå i uppfyllelse.
Så dröm vidare angelheads!

Kramkram <3image14

image16

Läskigt likt ju!

                            
image11

Alltså kolla bara, Ola är ju Jesus! Och dt är läskigt! Jag menar, han är prästson & han ska spela Jesus.
Det gör ju inte saken mindre läskig :O Jag och en kompis har kommit på att han kanske är Jesus, att han har sänts ner till jorden igen! Dt vore coolt. Nu är inte jag så inne i troendeheten eller vad man ska säga, men dt vore ju rätt otroligt. Fast nu är dt ju inte så:p

A bit of fact for some of you!

image7image8image9


Tja igen :)  Just nu lyssnar jag på topsy kaiser en fantastiskt bra låt enligt mig! Jag känner igen den från ngn film tror jag, kan bara inte komma på vilken. Kanske är dt inte ens från en film, men någonstans ifrån.

Tänkte berätta en sak som antagligen inte ALLA här vet, men många vet nog dt :)
Eller berätta och berätta, jag ska göra en liten lista:

Ola Salo - Sjunger i The Ark, och har just nu huvudrollen som Jesus i Jesus Christ Superstar.
Martin Axén - Spelar gitarr i The Ark & spelar trummor i Stereo Explosion.
Mikael Jepson - Spelar gitarr i The Ark & i Stereo Explosion.
Sylvester Schlegel - Spelar trummor i The Ark  & Sjunger i The guild.
"Leari" Lars Ljungberg - Spelar bas i The Ark & i Stereo Explosion.
Jens Andersson - Spelar klaviatur i The Ark & sjunger i Stereo Explosion.

Alltså är dt bara Ola som håller sig till ett band, coolt va?
Och dt tycker jag är bra :) För då har han all tid till The Ark, eller jag ska inte klaga, man märker ju inte att dom andra har annat att göra ;)  Att Ola hlr sig till ett band tkr jag är hur bra som helst! :)
Jag försöker hitta bilder & info om Stereo Explosion, men dt finns ingenting. På google kom dt upp en bild på "gamla" The Ark, eller då när Martin Olsson(?) tror jag dt va) var trummis.
Aja, får försöka igen ngn annan gång :)
Nu ska jag lyssna vidare på od slatrom ekil! Väldigt bra låt också (; Men den är liiite lång!
Förresten, Martin är ovanligt söt på bilden! Ola är ju söt som vanligt :)
och det brukar ju Martin också va men inte så här söt! :)

Puss & Hej :)
 


:) Jag vill ha...

image6

Hejsan igen! Tredje gången för idag, haha :) Har gjort en liten önskelista här som jag hoppas på kommer uppfyllas :

1. Åka till växjö den 26/4 och se Ola, och höra låten I just wanna (?) tror jag den hette :)
2. Gå på The Arks konsert den 4/7 :) Underbart underbart underbart!
3. Se Jesus Christ superstar, ngn gång i december hade jag tänkt mig :)

§§§

Jag vill verkligen, även om dt bara blir två av sakerna! Men växjö låter ju helt fantastiskt, Småland är bäst  :)
Och dt tycker jag faktiskt inte bara för att The Ark kommer därifrån :)

Nu ska jag fortsätta med musiken, igen -.- , hoppas bli klar snart  ;)

bye!

Musik & I laid it down

                                                                     
image5

Still study, still music!  Ja som sagt, pluggar fortfarande. Men dt är ju skönt att dt är musik iafl, för dt kan ju vara kul, synd bara att dt inte är dt ;/ Aja, lyssnar på I laid it down, jag älskar den låten! Mest den delen när ola säger: Kiss me, oh here, I come, I come! Så sött :) <3
Måste bara säga lite om bilden bara. Jag tycker att den är oerhört söt, särskilt Ola & Sylle. Jag gillar den tiden då Ola vågade lite mer, eller liksom han hade lila hår, dt är inte många som vågar dt, ascoolt!

Back to work now!

§Fredag hela dagen & ola på bild

image4

Tjabado :) Nästan slut på påsklov nu:|
Och jag måste plugga, vilket jag också gör, men eftersom jag inte fattade ngt så satt jag på lite death to the martyrs och börja söka på The Ark bilder istället (: Och jag hittade över 20 stycken som jag inte hade, så nu har jag 413 stycken :)
STOLT!
Nu måste jag nog ändå fortsätta jobba:) Skriver snart igen!
See ya soon :)

TheArk tröja tack!

image3

Hejsan sötisar!
Jag vill ha en TheArk tröja!!! Jag va så dum så jag inte köpte en på konserten i somras:S
Och så finns dt ju olika på internet, man kan klicka sig vidare på deras sida, man kan gå in på ngn hemsida eller så kan man göra en egen, jag vet inte vad jag ska göra! På nåt sätt ska jag iafl få en,
Förresten... Jepson va ju typ programledare för ett program som gick på svt, & jag har sökt hur många gånger som helst, över allt utan att hitta NÅGONTING överhuvud taget! Är dt ngn som vet vart man kan hitta klipp från programmet? kommentera gärna då :) Slut på inlägg, hej & puss :)

ArkArkArk §

image2


Började nästan tröttna på arken för ett tag sen, kände att dom aldrig visade sig, lite som om dom plötsligt struntade i fansen. Bättre blev dt inte av att en kompis tyckte detsamma. Sen nu dom senaste veckorna har dom börjat visa sig lite mer, tre gånger i tv och en gång i hänt extra. Vilket har gjort att jag har börjat övergå till det överbesatta beteende,eller vad man ska kalla dt, som jag hade förut. Så snälla alla vänner som förut drog mig ur dt, gör dt igen! Dt är nu jag behöver dt, inte när jag redan har fastnat i "thearkfällan". Jag vet inte om ngn av er läser dt här, tror inte att ni ens vet om den här bloggen. Men om ni vet så kan ni gärna kalla mig överbesatt, och få mig att tänka på annat :) Jag blir inte irriterad, jag lovar! Så besatt har jag inte hunnit bli än. Dt här låter som största problemet, ojjojj, men ärligt talat så är dt ett problem, iafl för mig. The Ark är som en drog för mig, som jag en gång har klarat mig ur, men som jag nu håller på att komma in i igen. Dt vill jag inte, dt skulle jag inte må bra av.

Men dt finns så mkt positivt med The Ark som jag vill säga, hittils här kanske dt har verkat som om jag inte tkr dt, men dt gör jag, verkligen.

Att höra arkarnas gör att jag blir hel lycklig för stunden, efteråt blir jag typ deppig eller vad man ska säga. Känns som om jag vill höra mer, eller se mer om dt gäller video.

Har hittat massor av nya arkbilder på internet, jag är underbart glad!!! § :)
Så nu är dt 391 stycken i min samling på datan tror jag :)
Och så läste jag igår på deras hemsida att dom kommer ha en konsert i sverige isommar, EN?! klart man blir lite besviken, men dt är bättre än ingen alls som dt verkade först. Men den konserten måste jag på iafl. Ska se till att jag kommer dit :)

Kanske inte helglatt inlägg den här ggn, men man kan ju inte alltid ha bara glada saker att säga! :)
kram o hej puss på dig!


RSS 2.0