Måndag

Jahapp, Tyskland förlorade! Ingen katastrof, jag kollade inte ens på matchen utan på "Wedding planer" som gick på tv, fast jag såg den på vhs för då slapp jag alla reklampauser :P

Efter filmen satt jag och höll på med en sån där ballong med mjöl i om någon vet vad jag menar, iafl så sprack den och jag fick mjöl i munnen, över hela tröjan och över hela min säng, haha :D

Nu ska jag lyssna på arklåtar, ses senare!

EM

Hejsan =)
EM-final idag!! Tyskland - Spanien! Jag hejar på Tyskland, utan anledning haha :P 2-1 blir det nog till Tyskland :)


 


väder och vind

Hej =)
Här åskade det nyss, usch, var tvungen att stänga av datan så den inte skulle krasha vilket den har gjort tidigare!
Jag hoppas på sol, det här vädret är så tråkigt och har varit så här allt för länge.

Idag har jag inte gjort nånting alls i princip. Har varit hemma och tagit det lugnt =) Skönt!

Byye


Stan väder och 1 juli ;)

Ännu en sommarlovsdag, och den har spenderats på stan med en kompis =) Köpte en Sverigeklänning! En vit klänning i "mjukistyg" med hjärtan som ser ut som Sveriges flagga på :) Inne på bikbok spelades "Little dysfunk you" underbart, man hör inte The Arks låtar på radio annars.

Kan passa på att säga att jag gillar dagen väder!! Soligt, kunde varit varmare, och lite fläcktande blåst! =)

Det blir inget Sundsvall för mig den 1 juli :'( Men jag har iallafall något att göra hela dagen och det kommer förhoppningsvis bli en lika lyckad dag som det skulle blivit om jag åkte på konserten! Jag väntar på arkkonserter till nästa år tror jag, om inte arken hade tänkt att ha fler i år! :D

Allsång på skansen!


tagit av google.

säga vad jag tycker om dagen Allsång på skansen!

Jag börjar med Håkan Hellström. Han hade förkorta byxor, som alltid, även om det kanske är en "rolig" och speciell grej som man känner igen honom på så tycker jag att det ser hemskt ut. Han la också massa energi i den första låten och sjöng så det skulle låta som om man skulle använda mycket energi vilket man hörde att man inte alls behövde, det lät som om man försökte få upptempo i världens lugnaste låt. Håkans svar när Anders frågade något om energi var tvärtemot hur han agerade på scenen. Tyvärr kommer jag inte ihåg svaret ordagrant och vill inte skriva fel så vill du höra det får du gå in på svt eller youtube och kolla.

Bosse Parnevik: Han är verkligen duktig på att imitera och gjorde det bra ikväll, men det absolut bästa var när hans barnbarn var med och sjöng Idas sommarvisa. Så himla sött!

Arja Saijonmaa: Stackarn behövde ju gråta i "Stjärnorna på slottet" innan allsången förstod att hon verkligen ville vara med, och tur var det då att de lät henne vara med. Hon hade ju tydligen ringt och sagt att hon vill vara med i flera år, och iår gav det alltså resultat. Det var lite roligt när hon kom in på scenen i hennes låt, men låt nr 2 tyckte jag var väldigt tråkig och dryg. Lite mer tempo så det inte låter som hon pratar när hon sjunger skulle behövas i den låten!

Christer Sjögren: Pinsamt nog måste jag säga att jag tycker han är bra, I love Europe är bra, fast kanske lite uttjatande. Det verkar dock lite som om han har kommit in i en "gubbålder" eftersom han har halvnakna tjejer på scenen som dansar runt honom som om han vore en kung. Det var min första tankte iallafall, så kanske det inte är.

Miss Li: Henne har jag lite svårt för, jag vet inte riktigt varför men jag irriterar mig på henne. Hon har ju bra röst och så men nej, henne gillar jag inte.

Han uppträdde inte på scenen men jag måste ändå skriva om Kicken från The Poodles: Han är så skön! Fast han såg rätt trött ut idag, antagligen för att han är med mycket nu på massa premiärer och annat som syns i pressen. Pudlarna står ju själva på allsångscenen solliden den 15 juli, även Kingen Karlsson, Rigmor Gustafsson och Christina Gustafsson, Wei Wei och Owe Törnqvist uppträder då!

Byye!

Ha det bäst!


-


Hemma igen, va borta över midsommar och det är anledningen till att jag inte har skrivit =)
Men nu ska jag skriva igen! Kollade på en video med Ark, råkade faktiskt bara komma till den, iafl det va "one of us is gonna die young" och Ola sjöng "oooh" och så skulle såklart publiken sjunga "oooh" sen och dom sjöng hemskt, haha, man ser ju nästan på Ola vad han tycker! ;) Dålig humor jag har, anyway...
Kommer inte skriva lika ofta nu på sommaren eftersom jag tror att det kommer vara mindre besökare eftersom många inte är hemma, och det kommer inte jag va heller.

Byye!

- Bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är -

sommarsommarsommar

 

Glad midsommar =) Vädret verkar vara på väg åt rätt håll, det är varmt och lite soligt iallafall i Uppsala, hoppas det håller i sig :) Det har dock kommit lite regn som det enligt mig gör varje midsommar :P

Jag har hittat två bra låtar, eller hittat och hittat, jag gillade dom förut och har dom nu igen :D Låtarna heter iafl if you're not the one for me - Daniel Bedingfield och Everytime - Britney Spears! Jag har informerat mina kära kompisar att jag vill ha med låtarna på vårat nästa uppträdande =)
Tycker någon annan än jag om de låtarna?

Och så Ola Salos look a like, som jag pratat om rätt länge, här kommer äntligen en bild:Likt ellerhur? Något är det som liknar honom! Båda är väldigt söta kanske! ;)

Ha en jättebra midsommarafton, dag och helg! =)

- Bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är -100%Bloggen är helt klar nu jag lovar att det, iallafall inte på länge, blir massa tråkiga inlägg osv som bara handlar om själva bloggen, men självklart får ni jätte gärna fortfarande ge förslag på hur jag ska få bloggen att bli ännu bättre =)
Jag har dock bestämt lite ändringar på bloggen, jag tänkr slå ihoppp den här bloggen med min andra, "personliga" blogg eftersom jag tycker att den här bloggen är helt opersonlig, och därför lite tråkigt, och för att jag inte hinner med två bloggar så jag slår två flugor i en smäll , kanooon ;) Jag ska iallafall testa så ett tag, det kan ju tänkas att idioter till vänner kommenterar saker om The Ark, dåliga saker, och då blir det ju inte kul =) Kommer sakna mitt fina motto, "Bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är" :'( Men det kommer ju såklart finnas med ibland ;) Men det blir ju lite konstigt om det kommer med när inlägget inte handlar om The Ark! Okej nu pladdrar jag bara på ... :P

Nu ska jag iallafall ut with my friend Sofie =) Ses senare! Puss&kram :)

Ha det bäst!

värde på bloggen, ola look a like (?), frågor

Hejsan =)
Min blogg är värd 3060 kronor!!! :D Gå in på www.bloggvarde.se och kolla vad din blogg är värd ;)
Dock är det inte på riktigt, utan bara för skojjs skull :)

Jag sa fel förut när jag sa att en kille som hette Daniel Sacero, medverkande i projects runway 07, liknar Ola Salo. Killen heter Daniel Franco, tack till dig som kallade dig "en som bara råkade snubbla över din blogg" som rättade till mitt lilla fel =) Iallafall, nu blev det inga problem med att hitta en bild på denna Daniel Franco och han liknar Ola på något sätt, går inte riktigt att säga varför tycker jag =) Eftersom det krånglar med att lägga in bilder för tillfället så kommer bilden med nästa inlägg :)

Och nu till det här med frågorna, inte en enda fråga har kommit in, däremot kommentarer med "jag vet inte vad jag ska fråga", hm.. kanske lägger ner det. Men ni får 1-2 dagar till på er, så skrivskrivskriv =) Och glöm inte bort att skriva om ni tycker att jag skulle skriva om något mer! :) 

Ha det bäst!

- Bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är -

=)

Tack för alla fina kommentarer =)
Madelene, videon finns pån ZTV :) Länk direkt till videon här: http://www.playahead.se/ztv/ztv_video.aspx?videoid=510a5c1c-41cf-4479-bcf4-bc132340732d

Jag har laddat upp en bild på mig som profilbild, enligt mig ser det inte ut som jag menmen :P Får väll byta den sen :)
(tilllägg ett tag senare, profilen verkar inte vilja fungera)

Nästan ingenting på bloggen handlar om mig, och om det finns nyfikna läsare som vill veta något om mig så är det bara att kommentera och skriva en fråga, alla frågor svarar jag på om ett par dagar. Ni kommer säkert på nån fråga, så va inte blyga, utan fråga bara, om vad som helst :)

Idén kommer från Jenny, http://penajs.blogg.se , väldigt fin blogg förresten =)

Ha det bäst!

Rekord!

Eller nästan, så många besökare som det har varit idag har det inte varit på exakt 47 dagar =) n
Tacktack till alla besökare, och det bästa är att jag inte gör så mycket reklakm för mig blogg vilket måste betyda att det finns personer som på egen hand kollar, kanon ;)

Juste en sak till... jag vill ändra bloggen lite, eller rättare sagt skriva om lite annat också för att få den att bli bättre, så nu vill jag ha in idéer på vad ni som läser tycker att jag ska skriva om! :) Så skriv en kommentar om vad ni tycker borde finnas med på bloggen, självklart slutar jag inte skriva om det jag redan skriver om. :)

bye'

Andra inlägget idag!

Oh nej! The Ark funderar på att sluta släppa skivor och istället börja ge ut singlar via hemsidan om jag förstod det rätt Låter H E M S K T tycker jag!! Man kommer ju bli besviken om det aldrig kommer ut några plattor!! :'(
Ojjojj, börjar bli som jag var förut... stop it! The Ark får göra hur dom vill, men jag tror att det finns fler än jag som tycker att det inte är någon vidare bra idé!  
Hoppas dom tar sitt förnuft till fånga och ändrar sin idé eller raderar den helt!

Bye :)

Tillbaka på banan!

Okej nu är bloggen klar! Det är inte så mycket färg som jag skulle vilja ha, men jag ändrar headern snart igen :)
Anyway... bort från snack om min header, och till snack om vad bloggen egentligen handlar om =)


Jag va på Liseberg igår, och åkte slänggungorna & ngn regnbågskarusell, precis som The Ark! Rätt häftigt på något sätt att tänka "precis här har The Ark varit" :) Så tänker jag alltid :P
Ofc åkte jag inte bara slänggungorna och regnbågen(?), utan allt annat också, eller allt förutom barnkarusellerna :) Jätteroligt! Hade inte varit på Liseberg innan, utan bara på grönan, och Liseberg är finare kan jag ju passa på att säga :)

Bilden kommer från aftonbladet där det finns fler bilder att kolla på! =)

Ha det bäst!

- Bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är -

Bye'

!!!

Hjälp av någon tack!!?
Min header blev inte jättebra precis, om de tre bilderna ska kunna vara där nere så hamnar "sök" och det längst ner! Jag vet att det finns någon som KAN hjälpa mig, så om du kan det, snälla gör det! skicka en kommentar och säg vad jag måste göra!
Snälla! :)

Ändring!

Hej =)
Jag har ändrat lite i bloggen, vilket gjorde att vissa saker som där man kan söka i bloggen osv hamnade längst ner, ska försöka fixa det om två dagar, åker bort nu =) Så om du vill söka och så så finns det längst ner!
kommentera gärna och säg vad du tycker om det nya utseendet :)

Ha det bäst!


 


the ark intervjuHär är intervjun med Ola Salo och Sylvester Schlegel som jag skrev ngt om förut.
Ola skrattar ovanligt fult vid 05.08 :P
Seriöst så tkr jag synd om intervjuaren för Ola skrattar hela tiden åt ingenting, och sylle är med i skrattet då och då också! :)
Bye!

blogg

tja =)
har en till blogg nu, dock handlar den inte om The Ark utan om mig(?) eller vad man ska säga =)
varsågod att kolla
http://linnyns.blogg.se :)

ha det bäst!


Besökare =)Det blir fler och fler besökare varje dag, det va rätt lågt antal ett tag, men nu är det uppe på höga nivåer igen =)
Tack till alla underbara besökare, man blir glad när man märker att någon vill läsa det man skriver ju :)
Så fortsätt gärna läsa min blogg(a)
Ha det bäst!!!

David Bowie Project runway Ny header

Hejsan =)
Börjar gilla David Bowies låt "life on mars"!
Videon kommer här:
 
För er som inte redan vet det. David Bowie är en av Arkarnas idoler ochdet är från David Bowies låt "Quicksand" som "Just a mortal with potential of a superman" kommer från.
Han ser ju helcool ut i videon ;) Men Ola är coolare.
Han ser också väldigt förändrad ut nu från förr...

Han ser ju ut som vem som helst nu!

Nog snackat om David Bowie.

Någon som har sett Project Runway, från 07 tror jag. Där är en kille med som heter Daniel Sacero, han va den som sa att han inte tänkte skylla på någon i sitt "lag" (dom jobbade tillsammans en gång) och att han tog på sig ansvaret helt, och som då också åkte ut och jag TROR att han grät . Haha sämst förklaring men iallafall, det jag försöker komma till är att jag tycker han liknar Ola Salo! Tyvärr hittade jag inte någon bild på honom... men är det någon som tycker likadant kanske? (a)

Sen vill jag också ha tips på header (bakgrund m.m) Som jag sa förut gillar jag min rätt mycket, men vill ändå ändra den lite. Om någon kan hjälpa mig att fixa en header är det hur bra som helst!! =)

Ha det bäst!

- Bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är -

nej leta i ateljen -


Finfin bild tycker jag :)

- är ett parlindrom som Ola sa i en video jag just såg =)
Kollade in ZTV, och där hittade jag en video med Ola och Sylvester, dock står det att det är med Ola och Jepson =) Sök på Ola Salo så kommer den fram, för jag tror inte det va någon speciell länk så jag kan inte länka ;/
Så söt  Ola i videon, det går ju inte att inte tycka om honom ;) Han hoppade ner i vattnet för att ta upp en redbullburk som han råkade blåsa i, och så förklarade han att han avskyr nedskräpning. Sötsöt video!

Däremot går det att inte tycka om honom när han nu tydligen ska vara med i en film också!! Förhoppningsvis är inte hans roll så krävande, för då kommer det ju ta år och dar' innan The Ark kommer tillbaka! :/ 

Ska nog fixa headern på bloggen så den blir lite finare, men jag är rätt nöjd med att ha den så här faktiskt =)

Ha det bäst!

- Bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är -

 

svara tack! =)

"Sanna" som kommenterade att Ola ska vara med i en film, SNÄLLA säg vilken??? =)

Ola på starmix

Hejsan =) Skolavslutning idag, skönt med sommarlov! §
Gjorde någon "starmix" på msn.com , det va massa rutor som  man kunde klicka på så fick man se en liten del av en bild på en kändis, om man kommer på vem det är ska man skriva det i en ruta, kommer man inte på vem det är så bildar alla rutor en bild av sig själva när man klickat fram alla rutor, iafl jag gissade på Nicky Hilton, vilket var helt fel (haha) men liksom, typ mörkbruntsvart hår och stora svarta glasögon, kunde varit hon.. hon är väll blondin nu men ändå.. när alla rutor bildade bilden va det OLA SALO! Snacka om att känna sig dum, min förra idol och jag fattade inte att det va han utan gissade på världens största diva!! Haha, komiskt ju!!
Här är bilden som bildades av alla rutor :www.msn.com/starmix tror jag man går in på, men att ola va med var ju bara en tillfällighet!


ingen ark

Sommar och The Ark har inga konserter, ingen sommar utan arken. Alltså dom har EN konsert på ett helt år, eller okej två, men bara EN i Sverige! Dåligt ju...
Dom varken syns eller hörs någonstans, så det finns inte mycket att berätta nu ju.. det är den stora anledningen till att det inte blir så mycket skrivet här just nu : /
Jag tycker att det borde skrivas lite mer om JSC iallafall, så man kan vara uppdaterad om vad Ola håller på med nuförtiden. Och arken själva skriver ju inte heller ett dugg på deras site, iiiirriterande
!!
Ska inte skylla på att dom inte visar sig, kommer såklart skriva iadfl =)
Ha det bäst!

- Bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är -

länge sen

Hej =) Förlåt att jag inte har skrivit på länge,  jag har varit bortrest (borde inte vara någon bortförklaring, men nu får det vara det :P) Nu ska jag iallafall börja skriva igen :)

explanation

Okej idag blev det många inlägg.. =)
Förklaring till Alva om varför jag inte lyssnar på The Ark!
Det är så här att jag var för besatt av The Ark helt enkelt. Så jag blev liksom *galen* eller liknande av att lyssna på dom, det va inte precis kul och därför slutade jag lyssna på dom. När jag lyssnade på dom så liksom tvingade jag mig själv att inte lyssna på annat, det va bara The Ark som gällde, jag erkände inte att jag gillade låtar som inte var Ark låtar. Det kanske inte låter drygt, jag venne, men det är det. Sen kanske jag tröttnade på deras låtar iochmed att jag enbart lyssnade på dom, så kan det ha varit utan att jag hade tänkt på det. Jag gillar fortfarande arken skulle man nog kunna säga, dom är ju fantastiska! Nog för att jag tycker att dom borde visa sig mer, man får ju aldrig se dom längre. Första dagarna jag slutade lyssna på arken så var jag typ jätte arg och ledsen, arg på The Ark, snacka om patetiskt. Så var det iafl. Men jag behöver en lånnnnng paus från dom, och sen nästa år när dom kommer tillbaka, då kanske jag börjar lyssna på dom ingen, och vara ett arkfan, men aldrig bli så besatt igen. Tills dess tänker jag bara skriva om dom här!
Det är ett bra sätt att ändå på ngt sätt prata om arken, och då behöver jag inte deras musik och jag behöver inte vara besatt, kanon! =)
Att jag lägger ut bilder är först och främst att bilderna kan ha ngt med texten att göra, att det är en fin bild, och oftast för att jag tycker ett inlägg blir trögt och tråkigt att läsa om det inte är någon bild med. Och du som gillar arken borde väll bara gilla det :)

Hoppas du fick en bra förklaring, om inte, fråga igen!

Ha det bäst!

- Bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är -


Där blev dt lite fel ..


Tjabadoo =)
Tack för kommentaren Zara! Roligt att du gillar det nya utseendet, jag tyckte det blev lite mörkt att ha svart på sommaren:)
En tjej hade kommenterat och skrivit att Ola visade sin "simhud" när han var med i "Sen kväll med Luuk" men att det inte fanns någon video från det på internet, det var det jag menade i förra inlägget att det inte fanns någon video med på internet :)

Det blir inte så mycket intressant skrivet här för tillfället, anledningen är att The Ark står still :)

Ha det bäst!

- Bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är -

=)


Tjabadoo :)
TWK är The Worrying kind och PFTW är prayer for the weekend ;)
Synd att videon inte finns med på internet :/


Snart sommarlov, skönt (A)

Ha det bäst!

- Bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är -

RSS 2.0