video =)


Så himla klockren ;) Heja Björn!

Länge sen jag skrev nu.. inte bra! Men nu skriver jag iafl :)
Har gjort bort mig väldigt totalt, detaljer behövs inte men det va pinsamt iafl :P
Och jag längtar faktiskt till nästa år då Arken kommer tillbaka, då kanske jag börjar lyssna igen efter ett års paus, jag får se :)

Ha det bäst!

- Bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är -


Måste bara säga att det här är den sötaste bilden jag har på Ola (: och den är finare när den är större!


Svar!


Hej angelheads :) Hade elevkonsert idag, det gick bra faktistkt =)

Lite "svar" på kommentarer, ja man kanske kan kalla mig ett fan, jag behöver iafl en lång hel paus från arken, sen kanske jag är ett fan igen! :)

Och "Lisa" var kan man hitta det klippet med Ola och simhud :D ?

Och quizen jag gjorde hittar du på
www.quizme.se och sen ser man antagligen en The Ark quiz på första sidan, annars är det bara att klicka sig vidare lite :)

Ha det bäst!

- Bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är -


Quicksand - The Worrying kind


Haha (=

Kan mycket om The Ark fortfarande, coolt! ;) Fast har glömt många av låttexterna, och vissa låt namn :p

Quicksand med David Bowie är faktiskt rätt bra, förstår att OlaSalo tyckte det så dom tog en rad ur den låten och använde den i The Worrying kind :)
Jag är nog den enda som inte använder förkortningar som TWK och PFTW, haha :)

Elevkonsert imorgon, dock ingen arklåt med, men hoppas att det går bra :)

Förresten, YMCA med The Village people är rätt bra (;

- Bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är -

lite fel...

Jahapp, jag skrev tydligen lite fel igår... Charlotte kom tydligen på plats 18 precis som The Ark, men typ det sista Kristian Look sa igår var att hon hamnade på plats 21. Aja..
Att Björn inte tackade för showen tänkte inte jag på "Zara", men det var ju också roligt :D

ingen likhet


Så rolig bild! det står typ "Ola med ett fan" som beskrivning på melodifestivalsbloggen tror jag det va ;)

Så här dåligt trodde jag faktiskt inte det skulle gå för Sverige. Men roligt är det iallafall att The Ark kom på 18 plats förra året, vilket är bättre än Charlotte Perellis 21 plats ;)

Läste lite gamla artiklar om Arken från förra årets esc. Där blev The Ark angklagade för kopiering av låt, att deras låt skulle ha liknat David Bowies låt "Quicksand" jag lyssnade på den nyss, och jag hittar verkligen ingen likhet.
Jag har hört att "Just a mortal with potential of a superman" hela den raden kommer från just "Quicksand, jag kunde inte höra det, men kollade texten på internet och det var så "Just a mortal with the potential of a superman". The Ark sa iafl att dom inspireras av gamla glamrockband som glömts bort. Det kanske räcker som förklaring :)

Björn Gustafssons röst uppläsning var ju jätterolig :D "Ola (hola) Belgrad" och alla andra som läste upp rösterna berättade att först kommer dom som fick 1-7 poäng, men det berättade inte Björn utan körde rakt på dom höga poängen =) Och så gav han 12 till Sverige (A) haha, Europa måste seriöst tro att vi är störda efter hans roliga röstuppläsning ;)
Ola Salo och Björn fyller förresten år samma datum :)
ha det bäst!

- Bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är -


mix


Lite minnen från förra årets esc (=Druckit för mkt? nej verkligen inte :)Tjabadoo:) Kollade på esc nyss, gick därifrån när Grekland kom. Nästan inga ens okejbra låtar i år. Finland var ju rätt coola iafl! Har klagat lite på att det gick så dåligt för The Ark förra året, för ärligt talat borde dom ha vunnit! Kristian Look är rolig med sin tuta förresten :D

Magnus Uggla var med i ngn tidning idag och blev intervjuad om sitt tvprogram "var fan är mitt band" och han fick frågan "om du fick välja ett band som redan fanns och ha med det på turnén, vilket skulle det vara?" (något sånt) Iafl... svaret  var THE ARK ! Coolt :P Fast eftersom han bara behövde ett band så skulle han få alla utan Ola, men Uggla sa att han isåfall ville ha med Ola, för han sjunger så bra :)
Gulligt sagt tycker jag!

Kollade på ett program med Joe Labero idag, han kommer från Småland, precis som Arken! Från alvesta närmare bestämt, tror inte att någon i The Ark kommer just där ifrån men...
Jag gillar ju Småland, så det va kul iafl :)

Ha dt bäst!

- Bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är -

rätt!

Sally har svarat rätt på frågan, grattis, haha :D På första försöket och på 2 sekunders tänketid ;)


Svaret är iafl: simhud mellan tårna! 
Det tycker jag nästan alla galna Arkfans borde kunna! :) Iafl alla som sett intervjun med arken från hultsfred 00 eller 01, där berättar Ola nämligen om det och ber också att dom ska zooma in hans tår, haha :PHär är videon alla som inte har sett den, och man kan ju se den igen:) Jag har säket sett den 50 ggr :P

-Bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är-

esc

Hade inte tänkt att skriva något förrän någon svarat rätt på gåtan, så det här blir ett undantag :)
Men svara ändå!

I år når nästan esc nått sin botten, asså hur dåliga kan bidragen vara?
Jag gillar när texter betyder något, och hittar jag inte den riktiga betydelsen brukar jag komma på min egna, men i årets bidrag tror jag inte att jag kunde hitta ngn betydelse i någon av låtarna.
Jag brukar heja på Sveriges bidrag hur dåligt det än varit, sen förra året tyckte ju jag om det, så iår kan jag tyvärr inte gilla Charlotte Perrellis "Hero" den är som vilken poplåt som helst, kanske bra melodi och så men den betyder ingenting enligt mig, Pinsamt också att Charlottes klänning var nästan precis likadan som bidrag nr.4 och i ett annat bidrag hade tjejen liknande klänning, kort och silver. Roligt är det iallafall att alla bidrag från Norden har gått vidare till final! Wihii!

slut på inlägg

-Bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är-

nja..

Hittills alla fel.. :P Fast det har bara kommit en gissning också, så gissa på ;) Någon vet svaret! Jag lovar :)


?

Ola gåta! Alla som tror sig kunna svaret skriver det som kommentar :)

: Vad har Ola gemensamt med en anka?

Några av er lär veta dt ;)


Fin bild :) haha, eller rolig!

inte sämst faktiskt


Från vänster: The Arks första trummis (namnet kommer jag inte ihåg, och tror han är trummis), Jepson, Ola och Leari :)

Har ändrat mig lite... I just wanna blir faktiskt bättre och bättre för varje gång man hör den, men jag tror nog inte att det någonsin kommer blir en sån låt som jag gillar jätte mycket. Men den är inte lika dålig ,eller vad man ska säga, som jag tyckte förr :) Och jag förstår att den va bättre live, arken är bättre live överhudvudtaget! ;)

Jag kan ha den som vills blogg som länk från min blogg, kommentera  bara vad din blogg heter och vad du heter så kan jag lägga till den som länk :) Vi kan ju byta, så jag länkar din och du min (: smart!
Ha det bäst


-Bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är-

prayer for the weekend


Prayer for the weekend spelades nyss i programmet "nytt läge". På sistone har Ark-låtar varit med lite här och var i tv, kanske att Sverige äntligen förstått att dom har talang! Det enda som saknas nu är Arkarna själva, dom verkar hålla sig undan så mycket dom bara kan, tyvärr.
Dom skulle ju bara ta ett ledigt år, så dom kanske kommer tillbaka nästa år, bättre än någonsin, ni kan ju alltid hoppas ;)

-Bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är-

3 & 2 :)


Tjabadoo :)
Tre månader sen Ola fyllde år, han är ju gammal nu haha ;)
Och två månader sen han hade namnsdag!
Tro inte att jag håller reda på det nu :P Råkade bara se att det är den 19:de idag och Ola fyller ju år den 19:de februari, och drf la jag märke till att han hade namnsdag samma datum fast 2 månader senare, förra månaden :)
Grattis till honom kan man nog säga (: I efterskott iafl.

Jag har för mig att det kommer rätt många och bra artister till sundsvalls gatufest i sommar, dit vill jag isåfall :)

summer of 08

Tjabadoo :)
lyssnar på summer of 69, konsertversion så man hör alla skrik från fansen. Jag vill också på konsert :/ Men finns inga bra artister eller grupper som ska ha konserter i närheten i sommar. Så summer of 08 blir kanske utan konserter, verkar det som nu iafl :/

Ska hitta ngn bra artist eller grupp, det måste jag :)

-Bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är-

KarlavagnenTjabadoo :)
Tack för svar på förra inlägget, ska lyssna efter topsy kaiser nästa gång jag kollar på klassfesten :)
Och ja, på ngt sätt gillar jag kanske fortfarande The Ark, eller jag kan iafl inte komma över dom.
Här i Muppsala finns det en affär som heter Boutique Kaiser. När jag såg saker som hade med The Ark att göra skrev jag dom som sms på mobilen, och sparade i "utkast", där står bl.a boutique kaiser.
Det andra som finns kvar är: "13.49 va calleth you cometh i på p4 "och "gainomax använder samma hypnosplatta som The Ark" men jag lovar, det fanns mycket mer förut.

Jag kommer ihåg i somras, jag lyssnade på "karlavagnen", ett radioprogram som sänds rätt sent, vid 00 tror jag.
Iafl, man kunde ringa in och berätta om vad man tyckte var vackert, och jag tänkte seriöst ringa in och berätta om ola salo :) överdrivet kallar jag det! men som tur var gjorde jag inte det, det hade varit lite väl överdrivet :p ©

hm:/


Ja, många arkfans lär iafl känna igen bilden, fanns i nerladdningsversion på malmö operas sida. Häfitg bakgrund!


När jag gillade The Ark fanns det en trygghet i det, man hade alltid dom om man va arg, ledsen, glad, ja när som helst. Nu finns inte den tryggheten längre, går inte att hitta i någon annan musik. Och nej alla som alltid ska säga det, jag har inte "kommit över" The Ark, hur skulle jag kunna göra det? En stor del av mitt liv som jag plötsligt ville byta ut.
Saknar verkligen tryggheten :(  Och det har jag inte riktigt gjort förrän nu. Problemet är det att jag vet att om jag skulle bli som jag var, vilket jag förresten inte vill, då skulle jag vara liksom, ja bli exakt som förut, bli typ nere av att gilla dom eller vad man ska säga. ooh :/ jag blir så irriterad. slut på inte roligt inlägg.

Calleth you Cometh I sjöngs idag, eller det blir igår eftersom klockan är över 12, av Rongedahl i "Så Ska Det Låta".
Tyckte dom sjöng liiite fel en gång :) Inte ofta en arklåt är med i Tv. Samma låt är ju med i filmen "klassfesten".
Jag tycker att jag känner igen topsy kaiser från någon film också, någon som vet vilken? :) 


längtan, musik och esc :)


Bar överkropp, nästan iaf :)

År 8 i min skola gjorde ett framträdande idag, bestående av dans musik och teater... dom gjorde det bra! Längtade faktiskt tillbaka till The Ark konserten, lite samma känsla på ngt sätt, och jag älskar musik <3

Hörde på radion någon som pratade om melodifestivalen, eller esc. Hon rabblade upp massa exempel på vad som liksom utmärkte ecs, jag lyssnade inte så mkt men jag reagerade när hon sa ngt som "killar med bar överkropp" haha, man förstår ju verkligen inte att det är Ola ;)

Slut på inlägg :)
ha det bäst!
-bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är-

:)

Tjabadoo angelheads :)
Fick nytt skrivblock igår i skolan (det gamla va slut asså) & innan jag slängde det gamla så passade jag på att ta kort på texten som var över hela blocket, tyvärr ser man inte dt så bra eftersom dt va skrivet med blyerts, men man ser den lilla texten bredvid, haha (:

Självklart står det The Ark, eller stod (: 
Vilket det gör på mitt mattehäfte också, överdrivet att jag skrev dt överallt :S
Aja :)

 
Kollar The Arks gästbok rätt ofta, och jag tror inte jag är ensam om att inte orka med alla rykten där :S
Dom borde lägga ner den ett tag tycker jag. Jag personligen bryr mig inte precis om allt som skrivs där, men alla överdrivna fans (nu menar jag inte att alla som skriver där är det) blir ju helt galna när några påstår att Ola kanske tar droger och blabla. Så sluta skriva massa rykten där!

byye
ha dt bäst (:

- Bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är -


 


bild


 På något sätt tycker jag att den här bilden liknar "Hm Ola bilden" vet inte varför, tycker bara det :)

svarLite "svar" på kommentarer eller vad man ska kalla det :)

Jag tycker faktiskt inte alls att det är genialiskt att kunna skriva en låt som går "I just wanna sing a song called i just wanna" osv. Låten kanske framfördes genialiskt i Växjö, vad vet jag som inte var där. Men när jag såg videon gjorde jag såklart min bedömning därifrån. Och låten är inte dålig, men jag gillar texter som betyder nåt, och jag kunde inte riktigt hitta något "djup" i den texten. Hoppas jag kan lyssna på hela låten, den kanske är bättre då :) 

Jag satt också och skrek! (Efter The Arks placering i esc.) Iafl fick alla i närheten höra hur mycket jag hatade esc och hur dumma i huvet alla va som inte röstade fram The Ark till den vinst dom faktiskt förtjänade.
När jag tänker tillbaka kan jag nästan bli arg tillochmed :) Eller iafl komma ihåg hur arg jag var :P
-

Enligt vissa i The Ark gästbok ska Leari tydligen få barn, vilket jag inte riktigt vågar tro på än eftersom det inte blivit officielt på The Arks lista eller vad man ska kalla den. Det sprids så jobbigt mycket rykten i The Arks gästbok, dom borde ha något där som känner av om någon börjar med ett rykte, och så kan personens data bli blockad från The Arks hemsida ett tag. Något sånt skulle nästan behövas, för vissa går ju tillochmed på allt som skrivs.
Nu menar inte jag att det inte är sant att Leari ska få barn, för dt har jag ingen aning om. Men det är så mycket osant som skrivs där.
byye & ha det bäst! :)

-bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är-

1 år

Många arkar som tänker tillbaka på för exakt ett år sen? Då The Ark kom på plats 18 i Eurovision song contest. Kommer ihåg hur arg och ledsen jag var, inte bara för att det var The Ark eller för att det var det svenska bidraget, men jag tyckte att "The worrying kind" var det bästa bidraget i tävlingen. Så speciellt o bra (:
Jag tror att jag klagade rätt länge på att det gick som det gick. Tänkte att jag aldrig mer skulle kolla på melodifestivalen. Det "löftet" bröts när jag kollade lite på årets melodifestival. Men jag tror faktiskt att jag inte kommer kolla på esc, man vet liksom ändå hur resultaten blir typ.  Så Ola hade kanske lite rätt med att det är en dyngtävling. Men lite pinsamt att han sa det när han varit så positiv innan och ställt upp i tävlingen osv. Men han blev såklart arg...
Aja.

Någon som har hört  Bohemian Raphsody med Queen? Den är verkligen jättebra :)
"HM modellen Ola". För er som inte läst det, så skrev jag förut att en av HM:s manliga modeller liknar Ola Salo.
Och här är alltså bild på honom :)


Och givetvis en på arken dagen till ära. (Kan man inte säga riktigt, men iafl ;) )

I just wanna...

"

Har hört "I just wanna" nu. Vad ska jag säga, sämre än förväntat passar nog bra.
Jag hade förstått det som att Ola tyckte låten var bra, han har kanske inte sagt eller skrivit det rakt ut men den uppfattningen fick jag. Så tyckte inte jag iafl. Hur svårt kan det vara att komma på en låt som går "Oh i just wanna sing a song called i just wanna sing a song called" (Något sånt) genom nästan hela låten? Vem som helst svarar jag.
Okej, förlåt, (det här är ett tilllägg en stund senare efter jag skrev inlägget), den va ju lite tom, men kraften i låten var bra!
Nu kan det ju, förhoppningsvis, vara så att låten bara gick så just nu för att passa in med alla instrumenten.
Så jag ser fram emot en skiva med låten som den verkligen är :)
Tack Natalie för länken, och sry till alla som försökte få mig att förstå var jag kunde hitta den :)

Det ser ut som om Ola längtar efter att hoppa och studsa fram på scenen som han brukar göra, förstår att han längtar efter det när det är det han brukar göra, för i alla videor jag sett från Växjö konserten står han bara stilla (:
Förutom i en då han typ leker fågel eller något sånt (:
Någon som va där och kan berätta om han hoppade runt någon gång? :)

för alla som inte orkar kolla genom hela videon så börjar Ola och I just wanna ungefär vid minut 2 :)

Ha det bäst!
byyeOla videoHej angelheads :)
Såg en video från växjökonserten igår när jag försökte hitta "I just wanna" på youtube, kunde ju inte låta bli att sakna Olas humor, haha :) Den är så dåligochrolig (:
Men jag tycker att han borde inse hur mkt bättre han ser ut utan skägget! Han är så mycket sötare utan, tycker nästan inte att han är söt överhuvudtaget längre. Iallafall inte som jag tyckte förut.
Iallafall, nog snackat om sånt som jag inte ens borde bry mig om. Vill Ola se ut som han gör får han väll göra det.

Har hittat lite ny bra musik! :)
Living on a prayer - Bon Jovi
It's my life - Bon Jovi
Halleljuah - Leonard Cohen (finns bättre versioner, men hittar inte dom)
Bohemian rapsody - Queen
Posion - Alice Cooper

väldigt bra låtar det :) Särkilt Halleljuah och Posion!

Om någon har länken DIREKT till "I just wanna" eller kan klicka fram den eller nåt sånt, snälla skicka den till mig!
Jag kan nämligen inte hitta någon länk under conserts. Eller jo ett par som går till google video, men väl där så kom det bra något som man skulle välja mellan två till länkar, testade båda, men hittade ändå inget.
Så snälla, om du har länken eller kan hitta den, skicka den till mig :)

Skönt att det inte är så mkt snack om Olas utslag längre i gästboken :)
Tyckete det va lite överdrivet, särskilt när det började snackas om knark.

bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är :)

Ha det bäst!HallelujaDen låten är så himla bra och fin, gråter nästan av den :) Men nu kan jag inte hitta någon annan artist än Amanda Jensen som sjunger den, och det låter inte så fint tycker jag :/ Får leta vidare sen :)
Jag och två kompisar ska vara med på våran elevkonsert om en månad :) Hoppas det går bra! Och bättre än sist :P
Då ville jag sjunga "Calleth you cometh I" , så blev det inte ;/ Så nu var dom med på villkoret att jag inte skulle vilja sjunga en arklåt, ingen risk, lyssnar inte på dom :) Fast "URIEL" eller "no end" skulle kunna vara bra! Jag vill nämligen ha en lugn låt :) Nog snackat om det...

Har inte varit inne i The Arks gästbok på länge men hoppas på att det inte är mer skrivet om Olas utslag. jag tycker att ni oroar er för mycket! Tänk er om ni fick ett utslag, på en sekund tror alla att det är något farligt som typ knark, inte så kul, ellerhur?

Fler och fler säger att dom träffade Martin på växjö konserten! Roligt att han var där och kollade på Ola :) Bra kompis kallar jag det! Har inte lyssnat på arken på 1 månad och 3 dagar, ojj vad tiden går! Det är rätt skönt, faktiskt, behöver inte bry mig så mycket om dom liksom :) 

Ha det bäst! bye :)

kort (:


Tack till alla er som kollar på mig blogg, och störst tack till alla som har sagt och säger att den är bra osv :)
Det gör verkligen bloggandet roligare! Ha det bäst §


Ola naken eller...Tjabadoo :) Skrev som sagt en uppsatts igår där Martin Axén blev inblandad! Pratade om uppsatserna med några kompisar idag, och så kom vi in på ämnet The Ark! Jag ba: Jag har aldrig sett Ola med kläder! Alla ba : VVAA?! jag ba: ojj nej, alltså jag menar tvärtom, eller jag har ju sett honom utan kläder, asså på en bild eller utan byxor och sånt och, men asså jag menar jag har aldrig sett honom inte utan hans tröja, eller asså jag har nästan aldrig sett honom fullt påklädd, han brukar ju visa halva magen! :P Det blev väääldigt fel (:

Läste lite i The Arks gästbok igår! Det var några som snackade om att Ola har utslag, och om det skulle kunna vara droger. Snälla ni, sluta oroa er. Hade det farit något som hänt Ola så hade ni nog fått reda på det. Och chansa inte så mycket för det leder bara till rykten. Så ta det bara lugnt! Liksom, om någon av era kompisar har ett utslag, är det första ni tänker på då att det kan vara allvarligt? Skulle inte tro det! Det är kanske bara ett eksem eller något utslag från solen, raksår? Oroa er inte iaf :)

Och kom ihåg dt jag har sagt förut, bry er inte om arkarnas privatliv så mycket. Något måste dom få ha för sig själva! Det verkar inte alla förstå! Men det är svårt att förstå, jag vet :)

Ha det bäst! byye


Martin Axén berättelseHej alla angelheads! Ledsen att jag inte skrivit på länge, varit bortrest. Var rätt nära Småland faktiskt :) Skönt.
Men nu skriver jag igen!
Hade uppsatts skrivning i tre timmar i skolan idag. Utan att det egentligen var meningen hamnade Martin Axén med i min berättelse. Jag vill ha med en känd trummis, & jag försökte fråga mina kompisar lite tyst så lärarna inte hörde, om dom snabbt kunde komma på en bra trummis. Då började dom snacka om TH:s trummis, så då tänkte jag ta Sylvester Schlegel. Men jag gillar att Martin verkar så snäll, och han är ju trummis i Stereo Explosion om inte jag minns helt fel.
Så han fick vara med som trummis, han är känd även i berättelsen förstår ni ;)
Kul att det är rätt många besökare här! Och ett par kommentarer :)
Fortsätt kolla! Jag ska skriva så mkt som möjligt (:
Oftast med med som mest en dags mellanrum mellan inläggen tror jag :)

Ha det bra, och bli inte mer besatta av The Ark än ni redan är ;)
kram


 


Malmö?


Det är så mycket dåligt som händer i Malmö... :/ Just där arkarna bor, förstår inte riktigt varför dom bor där eftersom så mkt händer. Eller iförsig, där jag bor händer det saker ibland, sen när tidningarna skriver om händelserna så verkar det alltid mycket värre än vad det egentligen är. Men det händer ju verkligen jätte mycket i malmö!? Senast igår sa dom på nyheterna att ett våningshus eller något sånt hade bombats och massa personer hade evakuerats. Och jag tycker alltid att jag hör massa dåliga saker om just Malmö, väldigt ofta. Malmö, Malmö, Malmö. Men antagligen märker inte arkarna av händelserna, för då skulle dom nog inte bo där :)  

byye

jag undrar...

 

Hej angelheads! :)
Är i samma stad som TheArk konserten var i somras, den jag var på alltså. Undrar om jag blir lika typ hyper som jag brukar bli när jag åker förbi stället där den var. Jag brukar alltid ha på högsta volymen på en The Ark låt, och sen verkligen stirra på slottet där den var, och tänka "Ola Salo<3TheArk Ola Salo<3TheArk Ola Salo<3TheArk". Tror att jag kommer få massa flashbacks från konserten, men kanske inte bli helt hyper (: Får se imorgon när jag kommer åka förbi där!

Vissa av er som har läst mina inlägg verkar förstå det med att ni borde låta Arkarna ha sina privatliv ifred, men många av er tänker säkert fortfarande "jag kan väll ringa eller gå dit, dt är ju bara jag, och en gång" men om alla tänker så så blir det ju många :)

Hade ett sammanfattat blogg inlägg, alltså en sammanfattning av hela bloggen, för alla som inte läst den förut, och inte orkar läsa igenom hela bloggen för att förstå sig på min "The Ark resa", men jag tog just bort det inlägget, tyckte att det inte riktigt passade så bra här :)

Fortsätt kolla bloggen är ni snälla, det skulle vara roligt om det är ett rätt jämt antal besökare varje dag:) inte så att det pendlar mellan 60 och 20 som det gör nu ungefär ;)

Ha det bra, skriver snart!

byye
 


Radio!Hej Angelheads och alla andra :)
Åkte bil länge idag, genom Småland <3, jag älskar som sagt Småland.
Iallafall... Per Tengstrand intervjuades! Han berättade lite om sitt nuvarande projekt i form av "Tengstrandsfestivalen", alltså den som Ola medverkade i förra helgen, den 26/4. Först förstod jag inte ens vem det var som blev intervjuad, men först när han sa nåt om Ola Salo och piano reagerade jag. Han berättade att när han spelade igenom en klassisk låt på pianot, så va publiken tystare än han nästan någonsin varit med om tidigare, häftigt tycker jag, med det verkar kanske inte helkul med en publik som inte skriker. Han sa också att Ola (Salo) och han (Per) skulle medverkar tillsammans i melodifestivalen nästa år. Tyvärr berättade han senare att det bara var ett skämt :P
Men det kanske ändå inte hade varit så kul om det ändå inte var ett rockigt bidrag, vilket det antagligen inte hade varit om  Per Tengstrand var med eftersom han spelar klassisk musik, vad jag har förstått iallafall :)
Hoppas att alla som var på konserten den 26 hade en underbar kväll!

Skriver snart igen, med tills dess, ha det bra :)
-
byye

RSS 2.0